fbpx
Køreskole hurtigt kørekort2024-01-02T12:11:42+01:00

Køreskole hurtigt kørekort

Hvis du er ved at tage dit kørekort, så er det en spændende tid i dit liv, Quick Trafikskole er her for at hjælpe dig med at gennemføre processen og forberede dig til de kommende udfordringer.

Der findes mange køreskoler i Ballerup, men hos Quick Trafikskole sætter vi en ære i at give dig en positiv køreoplevelse. Vores kørelærere er dygtige og professionelle, og de vil sørge for at du føler dig tryg og godt tilpas i bilen, mens du lærer at køre.

Vælg et hurtigt kørekort for at gennemføre køreundervisningen hurtigt og effektivt

Har du travlt og ønsker at tage kørekortet hurtigt, kan du vælge et lynkursus hos Quick Trafikskole. Vi sørger for at alt bliver taget hånd om, og at tiden brugt på køreundervisningen er så effektiv som muligt. Din kørelærer vil være tilgængelig i større omfang for at hjælpe dig med alt.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Quick Trafikskole garanterer, at du kan gennemføre køreundervisningen inden for 4-6 uger med et lynkursus, men forudsætningen for at opfylde garantien er, at du har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis inden kursusstart. Quick Trafikskole kan også hjælpe dig med at få dette.

Køreskole med hurtigt kørekort

Hos Quick Trafikskole er vi specialister i at tilbyde lynkurser og har mange års erfaring i at hjælpe vores elever med at tage kørekortet hurtigt og effektivt. Vores turbohold i Ballerup er det perfekte valg for dig, der har brug for et kørekort i en hast. Vi skræddersyer en løsning, der passer til dit behov, således at du kan gennemføre køreundervisningen inden for 4-6 uger. Du vil blive tilknyttet en dedikeret kørelærer, der vil sørge for at vejlede og guide dig gennem hele processen og sikre at du når dit mål inden for den givne tidsramme. Det er dog vigtigt at huske at inden starten af kurset skal du have en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis for at kunne garantere tidsrammen.

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi et lynkursus, der er designet til at give dig dit kørekort hurtigt og effektivt. Dit kursus starter fra det øjeblik, papirarbejdet er godkendt. De fleste elever kan gennemføre teoretiske og praktiske prøver inden for 4-6 uger, dette er dog kun muligt hvis du overholder tidsplanen og være fleksibel med hensyn til kørelektioner, så du kan få dit bilkørekort så hurtigt som muligt.

Turbohold kørekort hos Ballerup køreskole

Hos Quick Trafikskole vægter vi vores elevers personlige behov og ønsker højt, og derfor har vi skræddersyet et hurtigt kørekortforløb, som er designet til at give dig kørekortet på kort tid uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen. Dette kan være en praktisk mulighed, specielt hvis du har ferie eller lignende, hvor du har tid til at gennemføre forløbet på lidt kortere tid end normalt.

At tage et hurtigt kørekortforløb er en fantastisk mulighed for at få dit kørekort hurtigt og til en overkommelig pris. Det er forståeligt, at man kan have bekymringer om kvaliteten af undervisningen, men lad os forsikre dig om, at selv om forløbet er kort, lærer du præcis det samme som ved et traditionelt kørekortforløb.

For at være sikker på at du er klar til at starte dit hurtigt kørekortforløb, anbefaler vi, at du allerede nu bestiller tid hos din læge for at få en lægeattest til kørekort og sørger for at have et pasfoto med til lægen. Du skal også gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus, som du kan tilmelde dig her på vores skole.

Lyn kørekort priser

Quick Trafikskole er specialister i hurtige kørekort og gør alt for at sikre, at eleverne er fuldt forberedt til deres prøver. Vi tager ikke noget tilfældigt og har en personlig tilgang, så du kan føle dig tryg ved at tage prøven. Priserne for hurtige kørekort kan være højere, men det er det værd hvis du ønsker at tage det hurtigt.

Vores hurtigt kørekort er designet til dem der ønsker at få kørekortet hurtigst muligt, selvom det kan koste lidt mere end et almindeligt kørekort. Vi sørger for, at du er fuldt forberedt til eksamen med en personlig tilgang, og tilbyder gratis introaften, hvor du kan beslutte om vores skole er noget for dig.

Hurtigt kørekort FAQ

Hvor hurtigt kan jeg tage et kørekort?2022-12-13T15:48:26+01:00

Med et lynkursus garanterer Quick Trafikskole at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger.

Forudsætningen for at opfylde garantien er at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Husk at Quick også tilbyder førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

Hvad er forskellen på hurtigt kørekort og almindeligt kørekort?2022-12-13T15:48:45+01:00

Forskellen er lynkørekort koster lidt mere end et almindeligt kørekort. Du bliver hurtigere færdige, fordi vi skræddersyer en perfekt løsning til dig, så det kun tager 4-6 uger at komme igennem de obligatoriske teorilektioner. Du får tildelt en kørelærer, som vil prioritere dig, så du kan blive færdig inden for tidsrammen. Antal teori- og køretimer er præcis det samme.

Hvad er et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:49:05+01:00

Et hurtigt kørekort er, at du tilmelder dig et hold, som få prioriteret teori- og køreundervisning. Du kommer hurtigere igennem alle obligatoriske pensum, så du kan tilmelde dig teoriprøve samt den praktiske prøve.

Hvad er prisen på et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:48:04+01:00

Priserne for et lynkørekort er lidt dyrere end et almindeligt kørekort, men vi synes, at det er det værd, hvis du ønsker at blive færdige så hurtigt som muligt. Pris for lynkursus er 15930kr. plus øvrige omkostninger.

LYNKURSUS LOVPAKKE KAT. B

14930KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 18550,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top