fbpx
Ballerup køreskole2023-01-23T17:40:58+01:00

Ballerup køreskole

Er det blevet din tur til at få et kørekort?

Vi ved udmærket at det er svært at vælge den rigtig køreskole, derfor har vi skrevet en masse nyttige informationer på denne side til netop dig, som vil gå i gang nu. Længere nede på siden anbefaler vi dig at se de to videoer fra Rådet for sikker trafik, som giver gode råd ved valg af køreskole. Er du i tvivl om hvordan et kørekortforløb foregår, så kan du læse om kørekortforløbet her

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Hvem er Quick Trafikskole? – Vores Team

Vi er to kørelærere med henholdsvis 8 og 14 års erfaring med at undervise i teori samt kørsel i Ballerup og omegn samt hele København. Igennem vores tid som selvstændige kørelærere har vi optimeret hele vores kørekortforløb, så vi kan levere den bedste mulig oplevelse for vores elever. Hos os bliver der taget hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekort i hånden.

Hvorfor skal du vælge Quick Trafikskole?

Hos Quick Trafikskole gør vi vores bedste for at give kvalitetsfuld undervisning, men også en god oplevelse. Det er vigtigt, at du føler dig godt forberedt, men det skal også være sjovt at tage kørekort. Hos os vil du opleve at være en del af et mindre hold, og dette er et bevidst valg, da vi ønsker at lægge stor vægt på den personlige undervisning. Der skal være tid til alle elever, og vi bestræber os efter at skabe en hyggelig, sjov og afslappende atmosfære som byder på at deltage aktivt i undervisningen.

Ballerup Køreskole

Fleksibel og moderne køreskole i Ballerup

Hos Quick Trafikskole kan du regne med et godt undervisningsmiljø, når du går til teoriundervisning i Ballerup. Køreskolen har en central beliggenhed tæt på Ballerup Centret og Ballerup station, hvor det også er nemt at komme frem med offentlig transport. Vi har flere holdstart i løbet af hver måned, og der tilbydes det mest efterspurgte pakker som lynkørekort, kørekort med automatgear, og almindelig Kørekort (kat. B).

Du skal have plads til andre gøremål i løbet af din dag, så vores undervisning på skolen er tilpasset din hverdag. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje vores lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.

Høj beståelsesprocent

Vi går meget op i at uddanne sikre og ansvarlige bilister. Vores mål er ikke kun at du skal være heldig at bestå, men at du skal bestå fordi du har evnen til at køre sikkert i bil under alle forhold. Vores personlige undervisning hjælper med at forbedre dine køreegenskaber, både teoretisk og praktisk. Du vil have den samme kørelærer gennem hele kurset, så du kan være sikker på at være klar til prøven, når du føler dig 100% parat.

Ballerup køreskole med Høj beståelsesprocent

Spar penge ved at undgå unødvendige udgifter.

Vi hjælper vores elever med at undgå at dumpe til prøverne, hvis vi ikke mener, at de er klar. Der er nemlig ekstra udgifter forbundet med at tage prøver igen, og for at undgår dette, vil vi grundigt vurdere deres niveau og give en realistisk vurdering af deres chancer for at bestå teori- eller køreprøven. Derfor kan vi med stolthed sige, at de fleste af vores elever består deres teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Vælg et af vores populære pakker

At tage kørekort er noget, vi alle ser frem til det meste af vores ungdomsår, derfor er det vigtigt at vælge den rigtig køreskole første gang.  Du kan forvente et sjovt og ungdommeligt miljø og en kørelærer, der ønsker det bedste for dig i stedet for at gå videre til den næste elev.

Hos Quick Trafikskole kan du erhverve dig dit kørekort til bil – både med manuelt gear og nu også automatgear (Porsche), så du nemt kan betjene elbiler. Hvis det er første gang, du skal tage kørekort, skal du købe lovpakken, hvor du får al den lovpligtige undervisning. Har du ikke råd til at betale hele pakken på en gang, så har du mulighed for at dele din regning over flere omgange.

Har du mistet dit kørekort, og skal du til at generhverv den igen, så er der andre regler der gælder. Har du kun haft et kørekort indenfor de sidste tre år, så skal du have kørselsforbud-pakken. Uanset hvad du har brug for, så hjælper vi dig i Ballerup køreskole med adgang til online teoriundervisning samt køretimer.

Populære pakker Ballerup Køreskole

Ballerup Køreskole priser – Pris og kvalitet hænger sammen

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi dig en pris. Som vi mener er den bedste på markedet. Vores fokus er din teoriundervisning, køreundervisning, samt dine behov og ønsker. Skal du finde den bedste pris på markedet, så skal du finde ud af følgende: pris på lovpakken plus obligatoriske øvrige udgifter samt eventuelle omkostninger, hvis du ikke består første gang.
Vi ved det er svært at gennemskue de faktiske udgifter, der er forbundet med et kørekortforløb, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er nemme at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere have fokus på at give dig gode oplevelser, samt sikre at du bliver en god og sikker bilist, fremfor at sammensætte den billigste lovpakke, som alligevel ender med ekstra kørelektioner og køreprøver.

Skal du udregne den faktiske pris på dit eller din søn/datters kørekort, så skal du derfor have flere variabler med i ligningen. Nogle af variablerne kunne være:
Pris på lovpakken
Ekstra obligatoriske udgifter
Sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du undersøge:
– Hvor høj beståelsesprocenten er ved de enkelte køreskoler
– Hvor mange års erfaring køreskolen har
– Anmeldelser på bl.a. Google, Facebook og Trustpilot.

Som køreskole i Ballerup har vi hos Quick Trafikskole en klar holdning til hvad det betyder at have et kørekort. Når du sidder i førersædet og kører bil, så er du ansvarlig for dit, samt andres liv. Se vores pris på lovpakken her.
En anbefaling herfra er at tage det med i overvejelserne når du vælger din kommende køreskole.

Ballerup Køreskole priser

Ballerup Køreskole FAQ

Hvor mange køreskoler findes der i Ballerup?2022-12-13T15:39:12+01:00

I Ballerup kan du finde over 8 køreskoler, som tilbyder teori- og køreundervisning. Nogle køreskoler er mere fremtrædende på internettet end andre, men det er ikke ensbetydende med, at de yder en bedre service. Du bør altid undersøge hvad der findes på markedet, og læs anmeldelser hos de enkelte køreskoler.

Hvad er den bedste køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:42:34+01:00

Her er svaret ret simpelt. Det er selvfølgelig Quick Trafikskole 😊

Du kan ikke finde et definitivt svar på dette spørgsmål, da det er individuelt, hvad man synes er den bedste køreskole. Når du læser anmeldelser hos de enkelte køreskoler, så finder du både gode og dårlige oplevelser. Quick Trafikskole er en af de mest populære køreskoler i Ballerup, og har altid været rigtig gode til at tage imod nye elever og sørge for, at de bliver uddannet hurtigst muligt.

Hvordan vælger jeg en køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:43:00+01:00

Der er mange ting at overveje når du skal vælge en køreskole i Ballerup, men det vigtigste er at finde den køreskole som passer bedst til dig. Der findes mange forskellige typer af køreskoler, og derfor kan det være svært at finde den perfekte køreskole.

Det første sted at starte er med at søge på Google efter ‘Køreskole Ballerup’. Åben map for at se et overblik, det vil fylde din skærm med alle de steder der tilbyder undervisning. Nogle af disse steder kan være gode valg, men her er et godt råd: Ring til alle køreskoler og tale med en kørelærer. Kørelæreren vil typisk give dig det bedste svar på alle dine spørgsmål.

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi Gratis introaftner. Her har du mulighed for at komme til den første teoriundervisning samt introduktion uden at forpligte dig til at starte hos os.

Hvad er timeprisen hos en køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:43:17+01:00

Timeprisen hos en kørelærer i Ballerup ligger mellem 450 og 475 kr. for 45 minutters køreundervisning. Prisen ligger derfor nogenlunde på samme niveau, så undersøg andre udgifter i forbindelse med dit kørekort.

Go to Top