fbpx
Ballerup køreskole2024-02-12T11:43:14+01:00

Ballerup Køreskole

Billigste kørekort i Ballerup & Omegn. kun: 12,329,-

Du kan trygt vælge os som din køreskole

Sjovt, grundigt og seriøst forløb
14 års erfaring & 1000+ beståede elever

Er det blevet din tur til at få dit kørekort?

Vi ved udmærket at det er svært at vælge den rigtig køreskole, derfor har vi herunder samlet nyttige informationer som vil hjælpe dig godt på vej. Du vil bl.a. se et komplet overblik over køreskoler i Ballerup, hvilke priser de tilbyder, og hvor meget erfaring de har i Ballerup. Når du har læst det hele, så kan vi godt love dig for, at du har alt hvad du skal bruge for at vælge din køreskole. Denne tekst er netop henvendt til dig, som vil gå i gang nu.

Længere nede på siden anbefaler vi dig at se de to videoer fra Rådet for sikker trafik, som giver gode råd ved valg af køreskole.

Lær Quick Trafikskole bedre at kende!

Vi er en køreskole, der drives af to erfarne og dedikerede kørelærere med henholdsvis 8 og 14 års undervisningserfaring i teori og kørsel. Vi tilbyder undervisning i Ballerup & omegn, samt hele København. Som selvstændige kørelærere har vi finpudset vores kørekortforløb for at give vores elever den bedst mulige oplevelse. Vi tager hånd om alle dele af undervisningsforløbet fra start til slut, så du føler dig godt forberedt og klar til at bestå din køreprøve.

Vi tilbyder ikke kun kvalitetsundervisning, men også en god oplevelse, når du tager dit kørekort.

Det er vigtigt, at du føler dig godt forberedt, men det må også godt være sjovt at lære at køre bil. Hos os vil du opleve at være en del af et lille hold, da vi ønsker at lægge stor vægt på den personlige undervisning. Der skal være tid til alle elever, og vi bestræber os efter at skabe en hyggelig, sjov og afslappende atmosfære som byder på at deltage aktivt i undervisningen.

Tilmeld dig her

Find ledige datoer under "Holdstart"

Vores serviceydelser

Vores erfarne og dygtige kørelærere er specialiseret i undervisning til personbilkørsel og tilpasser undervisningen til dine individuelle behov. Hvis du er i en situation, hvor du har travlt med at få dit kørekort, kan du vælge vores lynkursus på 4-6 uger, hvor du får en personlig kørelærer som vil hjælpe dig hele vejen igennem. Vi tilbyder også undervisning til kørsel i biler med automatgear, genopfriskning af dine køreteknikker i form af rutinetimer, generhvervelse af kørekort, og så tilbyder vi også det lovpligtige færdselsrelaterede førstehjælpskursus hos os.

Alm. Kørekort B

12329kr
  • Lovpakke
  • Pris i alt: 15920,-
  • Spar 3620,- lige nu

Lynkørekort B

14930kr
  • Lovpakke
  • Pris i alt: 18550,-
  • Spar 3620,- lige nu

Kørekort med automatgear

13529kr
  • Lovpakke
  • Pris i alt: 17149,-
  • Spar 3620,- lige nu

Priser hos alle Ballerup Køreskoler

I Ballerup finder du et udvalg af køreskoler du kan vælge imellem, og det kan være svært at finde den rette for dig. Nedenstående liste indeholder de køreskoler, som vi mener, du bør overveje, når du starter på dit kørekort. Blandt køreskolerne i området er lektionsprisen for køreundervisning ens overalt og ligger på 475 kr. pr. lektion. Dog skiller en køreskole sig ud med en lidt billigere pris på 450 kr. pr. lektion i dagtimerne, men de tager en højere pris på 550 kr. efter kl. 17 og i weekenderne. Prisen er dog ikke den eneste faktor, du bør tage højde for, når du vælger en køreskole.

Andre obligatoriske udgifter

Husk på, at du udover lovpakken også skal betale for andre obligatoriske udgifter. Derfor er det ikke nødvendigvis prisen på lovpakken, der er den vigtigste faktor at overveje, da de fleste elever har behov for ekstra kørelektioner før de er klar til køreprøven. Sammenlign priserne, undersøg kørelærernes erfaring og læs anmeldelser fra tidligere elever, så du kan finde den bedste køreskole for dig og komme godt i gang med dit kørekort.

At tage kørekort er en investering i din egen sikkerhed på vejene, og derfor er det vigtigt at tage højde for, hvor mange års erfaring kørelærerne har. Dette spiller en stor rolle i, hvor godt du bliver til at køre på egen hånd.

Køreskoler i Ballerup Pris på lovpakke med rabat Pris på lovpakke uden rabat Antal års erfaring i Ballerup Pris pr. kørelektion
Quick Trafikskole 12.329,- (Billigst i Ballerup) 15.920,- 14 475
Drive Trafikskole 14.740,- 16.665,- 10 475
Dygtigbilist.dk 13.495,- 13.495,- 475
Ballerup C Køreskole 12.450,- 14.710,- 1 450 til 550

Fordele ved at vælge Quick Trafikskole

Fleksibel og moderne køreskole i Ballerup

Hos Quick Trafikskole kan du regne med et godt undervisningsmiljø, når du går til teoriundervisning i Ballerup. Køreskolen har en central beliggenhed tæt på Ballerup Centret og Ballerup station, hvor det også er nemt at komme frem med offentlig transport. Vi har flere holdstart i løbet af hver måned, og der tilbydes det mest efterspurgte pakker som lynkørekort, kørekort med automatgear, og almindelig Kørekort (kat. B).

Du skal have plads til andre gøremål i løbet af din dag, så vores undervisning på skolen er tilpasset din hverdag. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje vores lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.

Spar penge ved at undgå unødvendige udgifter.

Vi hjælper vores elever med at undgå at dumpe til prøverne, hvis vi ikke mener, at de er klar. Der er nemlig ekstra udgifter forbundet med at tage prøver igen, og for at undgår dette, vil vi grundigt vurdere deres niveau og give en realistisk vurdering af deres chancer for at bestå teori- eller køreprøven. Derfor kan vi med stolthed sige, at de fleste af vores elever består deres teoriprøve og køreprøve i første forsøg.

Vælg et af vores populære pakker

At tage kørekort er noget, vi alle ser frem til det meste af vores ungdomsår, derfor er det vigtigt at vælge den rigtig køreskole første gang.  Du kan forvente et sjovt og ungdommeligt miljø og en kørelærer, der ønsker det bedste for dig.

Hos Quick Trafikskole kan du erhverve dig dit kørekort til bil – både med manuelt gear og nu også automatgear (Porsche), så du nemt kan betjene elbiler. Hvis det er første gang, du skal tage kørekort, skal du købe lovpakken, hvor du får al den lovpligtige undervisning. Har du ikke råd til at betale hele pakken på en gang, så har du mulighed for at dele din regning over flere omgange.

Har du mistet dit kørekort, og skal du til at generhverv den igen, så er der andre regler der gælder. Har du kun haft et kørekort indenfor de sidste tre år, så skal du have kørselsforbud-pakken. Uanset hvad du har brug for, så hjælper vi dig i Ballerup køreskole med adgang til online teoriundervisning samt køretimer.

Ballerup Køreskole FAQ

Hvor mange køreskoler findes der i Ballerup?2022-12-13T15:39:12+01:00

I Ballerup kan du finde over 8 køreskoler, som tilbyder teori- og køreundervisning. Nogle køreskoler er mere fremtrædende på internettet end andre, men det er ikke ensbetydende med, at de yder en bedre service. Du bør altid undersøge hvad der findes på markedet, og læs anmeldelser hos de enkelte køreskoler.

Hvad er den bedste køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:42:34+01:00

Her er svaret ret simpelt. Det er selvfølgelig Quick Trafikskole 😊

Du kan ikke finde et definitivt svar på dette spørgsmål, da det er individuelt, hvad man synes er den bedste køreskole. Når du læser anmeldelser hos de enkelte køreskoler, så finder du både gode og dårlige oplevelser. Quick Trafikskole er en af de mest populære køreskoler i Ballerup, og har altid været rigtig gode til at tage imod nye elever og sørge for, at de bliver uddannet hurtigst muligt.

Hvordan vælger jeg en køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:43:00+01:00

Der er mange ting at overveje når du skal vælge en køreskole i Ballerup, men det vigtigste er at finde den køreskole som passer bedst til dig. Der findes mange forskellige typer af køreskoler, og derfor kan det være svært at finde den perfekte køreskole.

Det første sted at starte er med at søge på Google efter ‘Køreskole Ballerup’. Åben map for at se et overblik, det vil fylde din skærm med alle de steder der tilbyder undervisning. Nogle af disse steder kan være gode valg, men her er et godt råd: Ring til alle køreskoler og tale med en kørelærer. Kørelæreren vil typisk give dig det bedste svar på alle dine spørgsmål.

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi Gratis introaftner. Her har du mulighed for at komme til den første teoriundervisning samt introduktion uden at forpligte dig til at starte hos os.

Hvad er timeprisen hos en køreskole i Ballerup?2022-12-13T15:43:17+01:00

Timeprisen hos en kørelærer i Ballerup ligger mellem 450 og 475 kr. for 45 minutters køreundervisning. Prisen ligger derfor nogenlunde på samme niveau, så undersøg andre udgifter i forbindelse med dit kørekort.

Anbefalinger til valg af køreskole

Se nedenstående videoer for at høre anbefalinger fra rådet for sikker trafik.

Download denne tjekliste for at hjælpe dig med at sammenligne tilbud fra flere køreskoler her

Quick Trafikskole introvideo

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top