fbpx
Hurtigt kørekort2024-01-30T12:09:55+01:00

Hurtigt kørekort

Det er en spændende tid at tage kørekort. Det er også et stort skridt i dit liv. Derfor vil vi hos Quick Trafikskole gerne hjælpe dig gennem processen og sørge for, at du er klar til det, der nu kommer.

Vi ved, at der er mange forskellige køreskoler i Ballerup, og der er også flere måder at gøre det på. Men hos Quick Trafikskole er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse fra start til slut. Derfor kan du være sikker på at blive mødt af en professionel kørelærer, der tager hånd om dig. For hvis du gerne vil føle dig tryg ved at køre bil, er det vigtigt, at det er sjovt og spændende, hver gang du sætter dig bag rattet.

Med et lynkursus kommer du igennem forløbet hurtigt og effektivt.

Skal det gå ekstra stærkt og kan du ikke vente med at stå med kørekortet i hånden, skal du vælge et lynkursus hvor der bliver sat ekstra turbo på. Vi minimerer spildtid og sammensætter en løsning for dig så der bliver taget hånd om alt. Dette indebærer at din kørelærer er til rådighed i større omfang og vil sørge for at hjælpe dig og planlægge alt så tidsrammen kan overholdes.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Med et lynkursus garanterer Quick Trafikskole at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger.

Forudsætningen for at opfylde garantien er at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Husk at Quick også tilbyder førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

Lynkursus i Ballerup

Hos Quick Trafikskole er vi specialister i lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever ved at tilbyde turbohold i Ballerup.

Denne pakke er perfekt til dig, der står i en situation, hvor et hurtigt kørekort er påkrævet. Vi skræddersyer en perfekt løsning til dig, så det kun tager 4-6 uger at komme igennem de obligatoriske teorilektioner. Du får tildelt en kørelærer, som vil prioritere dig, så du kan blive færdig inden for tidsrammen. For at kunne overholde garantien på 4-6 uger skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsattest klar ved start.

Dit lynkursus starter fra det øjeblik papirarbejdet er afleveret og godkendt. De fleste elever gennemfører den teoretiske og praktiske prøve på ca. 4-6 uger. Du skal overholde de aftalte teori- og køretider, og du skal være fleksibel med henblik på kørelektioner.

Der kan være flere grunde til, at du foretrækker at tage dit kørekort på et lynkursus. Måske har du af den ene eller anden grund travlt med at få det gjort, eller måske vil du bare gerne have det overstået så hurtigt som muligt.

Quick Trafikskole tilbyder lynkurser, hvor du kan gennemgå det hele på kun 4-6 uger. Dette inkluderer en teoriprøve og derefter en praktisk prøve. Hold øje med vores holdstart, eller ring til os for at høre om ledige pladser.

Introvideo

Turbohold kørekort

Vi har sat en ære i at imødekomme vores elevers behov, og derfor har vi gjort det muligt for dig at tage et hurtigt kørekortforløb, så du ikke behøver at tage flere måneder ud af din kalender. Dette kan være praktisk, især hvis du har ferie eller lignende, hvor du så har tid til at gennemføre den på lidt kortere tid end normalt.

Lynkørekort er en fantastisk mulighed for at få dit kørekort på kort tid og til en lav pris. Vi forstår godt, at du måske er bekymret for kvaliteten af undervisningen og læringen, men bare rolig! Selv om det er over en kort periode, lærer du præcis det samme som du ellers ville have lært.

Forbered dig allerede og bestil tid hos din læge for at få en lægeattest til kørekort, Du skal huske at medbringe et pasfoto til lægen.

Du skal også gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus som du kan tilmelde dig her på skolen.

Lyn kørekort priser

Hos Quick Trafikskole tror vi på, at du skal være helt forberedt til dine prøver. Derfor gør vi alt for at sikre, at hele dit forløb er nøje planlagt. Vi overlader intet til tilfældighederne og sikrer, at vores elever er fuldt forberedt til deres eksamener med en personlig tilgang.

Priserne for et lynkørekort er lidt dyrere end et almindeligt kørekort, men vi synes, at det er det værd, hvis du ønsker at blive færdige så hurtigt som muligt. hvis du er usikker på, om vi er den rigtige køreskole for dig, så kom med til en af vores introaftener, som naturligvis er helt gratis. Her vil du blive introduceret til, hvordan tingene fungerer, hvilket gør det lettere at træffe dit endelige valg.

Hurtigt kørekort FAQ

Hvor hurtigt kan jeg tage et kørekort?2022-12-13T15:48:26+01:00

Med et lynkursus garanterer Quick Trafikskole at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger.

Forudsætningen for at opfylde garantien er at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Husk at Quick også tilbyder førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

Hvad er forskellen på hurtigt kørekort og almindeligt kørekort?2022-12-13T15:48:45+01:00

Forskellen er lynkørekort koster lidt mere end et almindeligt kørekort. Du bliver hurtigere færdige, fordi vi skræddersyer en perfekt løsning til dig, så det kun tager 4-6 uger at komme igennem de obligatoriske teorilektioner. Du får tildelt en kørelærer, som vil prioritere dig, så du kan blive færdig inden for tidsrammen. Antal teori- og køretimer er præcis det samme.

Hvad er et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:49:05+01:00

Et hurtigt kørekort er, at du tilmelder dig et hold, som få prioriteret teori- og køreundervisning. Du kommer hurtigere igennem alle obligatoriske pensum, så du kan tilmelde dig teoriprøve samt den praktiske prøve.

Hvad er prisen på et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:48:04+01:00

Priserne for et lynkørekort er lidt dyrere end et almindeligt kørekort, men vi synes, at det er det værd, hvis du ønsker at blive færdige så hurtigt som muligt. Pris for lynkursus er 15930kr. plus øvrige omkostninger.

LYNKURSUS LOVPAKKE KAT. B

14930KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 18550,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Anbefalinger til valg af køreskole

Se nedenstående videoer for at høre anbefalinger fra rådet for sikker trafik.

Download denne tjekliste for at hjælpe dig med at sammenligne tilbud fra flere køreskoler her

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top