Om os

Om køreskolen

Quick Trafikskole tilbyder kørekort til bil i Ballerup og omegn, generhvervelse af kørekortet og rutinetimer. Desuden har vi undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er et lovpligtigt kursus for førstegangserhvervelse af kørekortet. Quick Trafikskole er centralt beliggende i Ballerup i nærheden af Ballerup station.

Hos os bliver der tager hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekort i hånden.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold. Du lærer desuden at køre bil af erfarne og kompetente kørelærere som kan tilbyde et forløb hvor der fokuseres på sikkerhed og stabilitet i trafikken.

Høj beståelsesprocent

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Tilmeld dig her

Mere end 10 års erfaring

Vores kørelærere har mere end 10 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem processen om at få et kørekort.

Kontakt os

Medlem af Dansk Kørelærer-Union

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Quick Trafikskole er som medlem af DKU også omfattet af et ankenævn og en Garantifond.
Dermed er du som elev sikret og har mulighed for at klage til Ankenævn for Køreundervisning, hvis du har været utilfreds med undervisningen eller har været udsat for dårlig behandling. Garantifonden sikrer at du får udbetalt erstatning, hvis du anker og får medhold.

Se holdoversigt