fbpx
Kørekort pris2024-01-30T12:07:32+01:00

Kørekort pris

Pris på kørekort er meget forskellig fra køreskole til køreskole. Det er nemlig utrolig svært at gennemskue den faktiske pris, da den er afhængige af dig og den køreskole/kørelærer du vælger. At få et kørekort kræver at du både består teori- såvel som den praktiske prøve.
Du skal som minimum købe den såkaldt lovpakke, når du starter på dit kørekort.
Dette er lovens mindste krav til teori- og køreundervisning:
29 teorilektioner
4 lektioner på manøvrebane
16 almindelige kørelektioner på vejen med en kørelærer
4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane).
Det er dog de færreste, der kan nøjes med mindstekravet som lovpakken indeholder. De fleste elever har brug for ekstra kørelektioner for at være gode nok til at bestå køreprøven.
Ud over lovpakken er der ekstra udgifter du skal inkludere i dit regnskab.
De tungeste poster ser typisk således ud:
Ekstra kørelektioner
En kørelektion samt leje af bil til praktisk prøve
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen
Administrationsgebyr
Førstehjælpskursus
Lægeerklæring

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Når du skal sammenligne pris på kørekort, så skal du inkludere alle ovenstående udgifter, og undersøg grundigt hvilke kørekort priser, der er på dit geografisk område.

Når du ser en billig kørekortpris, så refereres der typisk til en lovpakkepris som ligger væsentligt under gennemsnittet. Her skal du være opmærksom på 2 ting:

 • En billigere pris på lovpakken er ikke ensbetydende med at du får en billig pris på dit kørekort.
 • Den ”billigste pris på kørekort” får typisk mange elever, hvor du blot bliver en i rækken. Mange elever på et hold fører til ringere kvalitet, længere tid imellem kørelektionerne, og større sandsynlighed for en dårlig oplevelse. Dårligere kommunikation fra kørelæreren kan ikke undgås da han/hun skal betjene mange elever på en gang. I sidste ende kan disse forhold ende med ekstra kørelektioner, længere tid til køreprøven og større sandsynlighed for at dumpe sin køreprøve. Dette er et rigtig godt eksempel på, at du får hvad du betaler for.

Introvideo

Quick Trafikskoles kørekortpriser

Hos os finder du ikke de billigste annoncerede priser på markedet, for det tilbyder vi ikke. Her kan du i stedet få en god oplevelse, som du husker resten af livet.

Vores kørelærere bliver ikke målt efter antal elever de har haft igennem pr. måned, men om eleverne får en god oplevelse og lærer at køre bil efter deres eget tempo.

Vores hold har typisk en størrelse på ca. 6 elever, som giver plads til alle at deltage aktivt i undervisningen. Vi tror på, at du lærer bedst, når du har det sjovt, så vi sørger for, at du kan huske undervisningen, ved at gøre det til en oplevelse. Hos Quick Trafikskole får du en køreskole, hvor du altid glæder dig til at komme til undervisning.

Har du spørgsmål til vores kørekortpriser, så er du altid velkommen til at ringe og høre. Vi forsøger altid at give et ærligt og realistisk svar, som du kan bruge i dit budget.

Ligger du for langt væk i forhold til Quick Trafikskole i Ballerup, så hjælper vi dig gerne med at finde en god køreskole i dit nærområde.

Herunder kan du se vores kørekortpriser.

Kørekort pris FAQ

Hvordan udregner jeg kørekortprisen?2022-12-13T15:57:26+01:00

Prisen på en lovpakke hos en billig køreskole i f.eks. København kan ligge mellem 12 og 14000 kr. Du skal dog huske på, at der vil være ekstra obligatoriske udgifter, som du skal betale, hvis du skal gennemføre hele dit kørekortforløb. Du skal også være opmærksom på, at de fleste køreskoler fratrækker din rabat på lovpakken, som du har fået, hvis du vælger at skifte skole midt i dit forløb.

LOVPAKKE ALM. KØREKORT KAT. B

12329KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 15920,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Dansk kørelærer-Union
Trafikstyrelsen
Rådet For Sikker Trafik
Ballerup Kommune
Politi
Go to Top