fbpx
Hurtigt og billigt kørekort2024-01-02T12:10:25+01:00

Hurtigt og billigt kørekort

At tage kørekort er en vigtig milepæl i ens liv, og hos Quick Trafikskole er vi dedikerede til at hjælpe dig med at nå denne milepæl ved at guide dig gennem processen og sørge for, at du er klar til det, der nu kommer.

At tage kørekort kan være en skræmmende proces, men hos Quick Trafikskole gør vi alt for at give dig en god oplevelse. Vores kørelærere er erfarne og professionelle, de vil sørge for at du føler dig tryg, hver gang du sætter dig bag rattet, for det er vigtigt for os, at du får en god og sjov oplevelse med os.

Et hurtigt kørekort er den måde at tage kørekortet hurtigt og effektivt på.

At tage kørekortet hurtigt er muligt med et lynkursus hos Quick Trafikskole. Vi har fokus på at minimere spildtid og sørge for en hurtig og effektiv proces. Din kørelærer vil være dedikeret til at hjælpe dig med alt og planlægge alt så tidsrammen kan overholdes. Et hurtigt bilkørekort kan også ende med at blive billigere end normalt. Når dine køretimer ligger lige op af hinanden, så kan du nemlig hurtigt vænne dig til at køre, og blive klar til den praktiske prøve.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Quick Trafikskole lover at du kan gennemføre undervisningen med et lynkursus indenfor 4-6 uger, men det kræver at du inden starten af kurset har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Quick Trafikskole kan også tilbyde førstehjælpskurser hvis det skulle være nødvendigt.

Lynkursus i Ballerup

Hos Quick Trafikskole er vi specialister i lynkurser og har mange års erfaring med at hjælpe vores elever med at opnå deres kørekort hurtigt og effektivt. Vores turbohold i Ballerup er designet til at imødekomme deres behov og passer perfekt til dig, der står i en situation, hvor et hurtigt kørekort er påkrævet.

Vi har en dedikeret kørelærer til at vejlede dig gennem processen, fra start til afslutning. Dit kursus er skræddersyet for at passer til dine tidligere køreerfaringer og dine fremtidige kørebehov. For at opfylde vores garanti om 4-6 ugers kursus tid, kræver vi at du har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis klar ved start.

Vi hos Quick Trafikskole sørger også for at have fleksible tider og at tilbyde ekstra køretimer hvis det er nødvendigt for at sikre at du når dit mål. Vi ved at tiden er vigtig for dig, derfor gør vi alt for at sikre, at din køreundervisning er så hurtig og effektiv som muligt.

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi et lynkursus, der er designet til at give dig dit kørekort så hurtigt som muligt. Dit kursus starter fra det øjeblik, papirarbejdet er afleveret og godkendt. Vores fokus er på at minimere spildtid og sikre, at du er klar til både den teoretiske og praktiske prøve på kun 4-6 uger. For at kunne opfylde denne tidsramme, vil det kræve at du er klar til at overholde teori- og køretider, og være fleksibel med hensyn til kørelektioner.

Turbohold kørekort

Quick Trafikskole tilbyder et turbo kørekortforløb, som er specielt designet til at imødekomme vores elevers behov for hurtigt at få kørekortet. Vi ved, at tid er vigtig for mange, derfor har vi gjort det muligt for dig at gennemføre et kørekortforløb på kun 4-6 uger. Med dette hurtigt kørekortforløb kan du få kørekortet på kortere tid, og du kan også bruge det til at planlægge andre ting, især hvis du har ferie eller andre planer.

Hos Quick Trafikskole sikrer vi dig at, selv om det er et hurtigt kørekortforløb, så går kvaliteten i undervisningen og læringen aldrig tabt. Du vil lære præcis det samme som ved et normalt kørekortforløb.

Det er vigtigt at være godt forberedt før kørekortforløbet, bestil tid hos din læge for at få en lægeattest til kørekort, Du skal huske at medbringe et pasfoto til lægen. Det er også nødvendigt at gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus, det tilbyder Quick Trafikskole også, Så du kan tilmelde dig her på skolen.

Lyn kørekort priser

Hos Quick Trafikskole tror vi på, at vores elever skal være så godt forberedt som muligt til deres prøver. Derfor gør vi alt for at sikre, at hele forløbet er nøje planlagt. Vi overlader intet til tilfældighederne og har en personlig tilgang for at sikre at vores elever er fuldt forberedt. Det kan være dyrere at tage et hurtigt kørekort, men det kan være det værd hvis du ønsker ønsker at få det gennemført hurtigt.

Et hurtigt kørekort kan koste lidt mere end et almindeligt kørekort, men hos Quick Trafikskole mener vi, at det er det værd for dem, der ønsker at afslutte forløbet så hurtigt som muligt. Hvis du er i tvivl om, om vi er den rigtige køreskole for dig, er du altid velkommen til at deltage i en af vores introduktionsaftener, som er helt gratis. På den måde kan du få en bedre forståelse af, hvordan vores forløb fungerer og træffe et informeret valg.

Hurtigt kørekort FAQ

Hvor hurtigt kan jeg tage et kørekort?2022-12-13T15:48:26+01:00

Med et lynkursus garanterer Quick Trafikskole at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger.

Forudsætningen for at opfylde garantien er at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Husk at Quick også tilbyder førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

Hvad er forskellen på hurtigt kørekort og almindeligt kørekort?2022-12-13T15:48:45+01:00

Forskellen er lynkørekort koster lidt mere end et almindeligt kørekort. Du bliver hurtigere færdige, fordi vi skræddersyer en perfekt løsning til dig, så det kun tager 4-6 uger at komme igennem de obligatoriske teorilektioner. Du får tildelt en kørelærer, som vil prioritere dig, så du kan blive færdig inden for tidsrammen. Antal teori- og køretimer er præcis det samme.

Hvad er et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:49:05+01:00

Et hurtigt kørekort er, at du tilmelder dig et hold, som få prioriteret teori- og køreundervisning. Du kommer hurtigere igennem alle obligatoriske pensum, så du kan tilmelde dig teoriprøve samt den praktiske prøve.

Hvad er prisen på et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:48:04+01:00

Priserne for et lynkørekort er lidt dyrere end et almindeligt kørekort, men vi synes, at det er det værd, hvis du ønsker at blive færdige så hurtigt som muligt. Pris for lynkursus er 15930kr. plus øvrige omkostninger.

LYNKURSUS LOVPAKKE KAT. B

14930KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 18550,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top