Kørekort pris hos køreskole2023-03-02T12:48:15+01:00

Kørekort pris hos køreskole

At erhverve et kørekort kan være en dyr affære, og prisen kan variere meget fra køreskole til køreskole. Det kan være svært at afgøre den faktiske pris, da den er afhængig af både den enkelte person og den valgte køreskole/kørelærer. At få et kørekort kræver både beståelse af teori- og praktisk prøve. For at starte på din kørekort uddannelse, skal du som minimum købe en lovpakke, som indeholder lovens krav til teori- og køreundervisning. I denne artikel vil vi undersøge kørekortpriser hos køreskoler, og hjælpe dig med at forstå, hvad der påvirker prisen på dit kørekort, og hvordan du kan finde den bedste pris for dig.

Lovpakke:
29 teorilektioner
4 lektioner på manøvrebane
16 almindelige kørelektioner på vejen med en kørelærer
4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane).
Det er dog de færreste, der kan nøjes med mindstekravet som lovpakken indeholder. De fleste elever har brug for ekstra kørelektioner for at være gode nok til at bestå køreprøven.
Ud over lovpakken er der ekstra udgifter du skal inkludere i dit regnskab.
De tungeste poster ser typisk således ud:
Ekstra kørelektioner
En kørelektion samt leje af bil til praktisk prøve
Prøvegebyr til færdselsstyrelsen
Administrationsgebyr
Førstehjælpskursus
Lægeerklæring

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Det skal du vide, når du undersøger kørekortpriser hos køreskoler

Det er vigtigt at undersøge prisen på et kørekort grundigt, når man skal sammenligne priser på kørekort. Det er nemlig vigtigt at tage alle relevante omkostninger i betragtning, når man skal sammenligne priser på kørekort i sit lokale område. Det kan være svært at afgøre den faktiske pris på et kørekort, da prisen varierer meget fra køreskole til køreskole, og afhænger både af den enkelte person og den valgte køreskole/kørelærer.

Når man ser en annonceret billig pris på bilkørekort, refereres der typisk til en lovpakkepris, som er lavere end gennemsnittet. Her skal man være opmærksom på, at en billigere pris på lovpakken ikke automatisk betyder en billigere pris på kørekortet. Desværre kan mange elever, der vælger den “billigste pris” opleve ringere kvalitet i undervisningen, længere ventetid mellem kørelektionerne, dårligere kommunikation med kørelæreren og i sidste ende resultere i ekstra kørelektioner, længere tid til at bestå køreprøven og en større sandsynlighed for at dumpe.

Quick Trafikskole tilbyder ikke de billigste priser på kørekort, men i stedet giver vi eleverne en god oplevelse, som de vil huske resten af livet. Vores kørelærere er ikke bedømt efter antallet af elever, men i stedet fokuserer de på at sikre, at eleverne får en god oplevelse og lærer at køre bil efter deres eget tempo. Holdene består typisk af 6 elever, hvilket giver plads til, at alle eleverne kan deltage aktivt i undervisningen. Vi tror på, at man lærer bedst, når man har det sjovt, så de sørger for, at undervisningen er en positiv oplevelse for eleverne.

Hvis du har spørgsmål til Quick Trafikskoles kørekortpriser, er du altid velkommen til at ringe og høre mere. Skolen giver altid ærlige og realistiske svar, som du kan bruge i dit budget.

Herunder kan du se vores kørekortpriser.

kørekortpriser hos køreskoler

Kørekort pris FAQ

Hvordan udregner jeg kørekortprisen?2022-12-13T15:57:26+01:00

Prisen på en lovpakke hos en billig køreskole i f.eks. København kan ligge mellem 12 og 14000 kr. Du skal dog huske på, at der vil være ekstra obligatoriske udgifter, som du skal betale, hvis du skal gennemføre hele dit kørekortforløb. Du skal også være opmærksom på, at de fleste køreskoler fratrækker din rabat på lovpakken, som du har fået, hvis du vælger at skifte skole midt i dit forløb.

LOVPAKKE ALM. KØREKORT KAT. B

12329KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 15920,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1000,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-
Go to Top