fbpx
Lynkursus kørekort hos køreskole2023-03-02T12:20:14+01:00

Lynkursus kørekort hos køreskole

Hos Quick Trafikskole tilbyder vi et lynkursus i kørekort, hvis du ønsker at gennemføre forløbet hurtigt og effektivt. Vores lynkursus sætter turbo på forløbet for at minimere spildtid og sikre dig, at du kommer hurtigst muligt igennem. Dette indebærer, at din kørelærer er til rådighed i større omfang og vil hjælpe dig med at planlægge alt, så tidsrammen kan overholdes. Quick Trafikskole garanterer, at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger med vores lynkursus.

Forudsætningen for at opfylde garantien er, at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Vi tilbyder også førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

På et lynkursus hos køreskole vil du hurtigt og effektivt kunne gennemføre forløbet.

Hvis du ønsker at få dit kørekort så hurtigt som muligt og ikke kan vente med at få det i hånden, så bør du overveje at tage et lynkursus, hvor vi sætter ekstra turbo på. Vi minimerer spildtid og sammensætter en løsning til dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Dette indebærer, at din kørelærer vil være til rådighed i større omfang og vil hjælpe dig med at planlægge alt, så du kan gennemføre forløbet inden for den afsatte tidsramme.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Lynkursus kørekort hos Quick Trafikskole i Ballerup

Er du træt af at vente på at få dit kørekort i hånden? Så bør du overveje at tage et lynkursus hos Quick Trafikskole i Ballerup. Vores erfarne instruktører har specialiseret sig i at hjælpe elever med at gennemføre teori- og køreundervisningen på kortest mulig tid. Med vores lynkursus kan du gennemføre hele forløbet på ca. 4-6 uger.

Ved at tage et lynkursus hos Quick Trafikskole, får du tildelt en dedikeret kørelærer, der vil prioritere din træning og sørge for, at du er klar til prøverne inden for den afsatte tidsramme. Det er vigtigt, at du har din lægeerklæring og førstehjælpsattest klar ved starten af kurset og overholder de aftalte teori- og køretider. Kurset starter, så snart papirarbejdet er afleveret og godkendt.

Quick Trafikskole tilbyder også førstehjælpskurser, så du kan få dit førstehjælpsbevis samtidig med, at du tager dit kørekort. På denne måde kan du spare tid og få alt ordnet på én gang.

Vores lynkursus er lidt dyrere end et almindeligt bilkørekort, men vi mener, at det er det værd, hvis du ønsker at gennemføre kurset så hurtigt som muligt. Vi tilbyder også gratis introaftener, så du kan få en introduktion til, hvordan vi arbejder, og træffe en velovervejet beslutning om

Lynkursus kørekort hos køreskole

Hurtigt kørekort FAQ

Hvor hurtigt kan jeg tage et kørekort?2022-12-13T15:48:26+01:00

Med et lynkursus garanterer Quick Trafikskole at du har gennemført undervisningen inden for 4-6 uger.

Forudsætningen for at opfylde garantien er at du inden forløbet starter har en lægeerklæring og et gyldigt førstehjælpsbevis. Husk at Quick også tilbyder førstehjælpskurser og kan hjælpe med dette.

Hvad er forskellen på hurtigt kørekort og almindeligt kørekort?2022-12-13T15:48:45+01:00

Forskellen er lynkørekort koster lidt mere end et almindeligt kørekort. Du bliver hurtigere færdige, fordi vi skræddersyer en perfekt løsning til dig, så det kun tager 4-6 uger at komme igennem de obligatoriske teorilektioner. Du får tildelt en kørelærer, som vil prioritere dig, så du kan blive færdig inden for tidsrammen. Antal teori- og køretimer er præcis det samme.

Hvad er et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:49:05+01:00

Et hurtigt kørekort er, at du tilmelder dig et hold, som få prioriteret teori- og køreundervisning. Du kommer hurtigere igennem alle obligatoriske pensum, så du kan tilmelde dig teoriprøve samt den praktiske prøve.

Hvad er prisen på et hurtigt kørekort?2022-12-13T15:48:04+01:00

Priserne for et lynkørekort er lidt dyrere end et almindeligt kørekort, men vi synes, at det er det værd, hvis du ønsker at blive færdige så hurtigt som muligt. Pris for lynkursus er 15930kr. plus øvrige omkostninger.

LYNKURSUS LOVPAKKE KAT. B

14930KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 18550,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1000,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-
Go to Top