fbpx
Kørekort pris i Måløv2024-01-02T12:37:29+01:00

Kørekort pris i Måløv

Prisen for at opnå et kørekort varierer mellem køreskoler. Det kan være svært at bestemme den endelige pris, da den er afhængig af både den enkelte person og den valgte køreskole/kørelærer. At erhverve et kørekort kræver beståelse af både teori- og praktisk prøve. Man skal som minimum købe den såkaldte lovpakke når man begynder på kørekortet. Lovpakken indeholder minimumskravene fra loven for teori- og køreundervisning:

29 teorilektioner
4 lektioner på manøvrebane
16 almindelige kørelektioner på vejen med en kørelærer
4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane).
Men de færreste kan nøjes med minimumskravene fra lovpakken. De fleste elever har brug for ekstra kørelektioner for at være gode nok til at bestå køreprøven.
Ud over lovpakken, er der yderligere udgifter, man skal inkludere i sit budget:
Ekstra kørelektioner
En kørelektion samt leje af bil til praktisk prøve
Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen
Administrationsgebyr
Førstehjælpskursus
Lægeerklæring

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Når du sammenligner priser på et kørekort, er det vigtigt at tage alle relevante omkostninger i betragtning og undersøge de tilgængelige priser i dit lokale område.

Vær opmærksom på, at en billigere pris på en lovpakke ikke nødvendigvis betyder, at du får en billig pris på dit kørekort. Ofte kan man opleve dårligere kvalitet og længere ventetid mellem kørelektionerne, når man vælger den billigste pris. Dette kan også føre til dårligere kommunikation med kørelæreren og i sidste ende resultere i ekstra kørelektioner, længere tid til køreprøven og en større sandsynlighed for at dumpe prøven. Derfor viser det sig ofte, at man får hvad man betaler for.

Kørekortpriser Måløv

Hos os finder du ikke de laveste priser på kørekort på markedet, for det tilbyder vi ikke. I stedet kan du få en god og mindeværdig oplevelse. Vores kørelærere er ikke bedømt efter antallet af elever, de har haft i løbet af en måned, men snarere på om eleverne har fået en god og personligt tilpasset undervisning. Vores hold består typisk af kun 6 elever, som giver plads til aktiv deltagelse i undervisningen. Vi tror på, at man lærer bedst når man har det sjovt, så vi sørger for at gøre undervisningen til en positiv oplevelse. Hvis du har spørgsmål til vores priser for bilkørekort, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid give et ærligt og realistisk svar, som du kan regne med i dit budget.

Herunder kan du se vores kørekortpriser.

Kørekort pris FAQ

Hvordan udregner jeg kørekortprisen?2022-12-13T15:57:26+01:00

Prisen på en lovpakke hos en billig køreskole i f.eks. København kan ligge mellem 12 og 14000 kr. Du skal dog huske på, at der vil være ekstra obligatoriske udgifter, som du skal betale, hvis du skal gennemføre hele dit kørekortforløb. Du skal også være opmærksom på, at de fleste køreskoler fratrækker din rabat på lovpakken, som du har fået, hvis du vælger at skifte skole midt i dit forløb.

LOVPAKKE ALM. KØREKORT KAT. B

12329KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 15920,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top