Kørekort på afbetaling nær Skovlunde

Det er en stor ting at tage kørekort, og vi ved, at det kan være svært at spare op til det. Derfor tilbyder vi afdragsordninger for vores kørekort i Skovlunde, Måløv, Herlev og Ballerup. Vi ønsker at sikre, at det er nemt og overkommeligt for dig at tage kørekort, så du kan komme ud på vejen så hurtigt som muligt!

Fleksible betalingsmuligheder

Som en af de få køreskoler i området tilbyder vi kørekort på afbetaling, hvor du som elev ikke behøver at betale hele beløbet for dit kørekort på én gang. Vi har skræddersyet en unik løsning, der er nem og billig. Med vores afdragsordning kan du betale for dit kørekort i rater, så det passer bedre til din økonomi. Det betyder, at du kan starte på kørekortet nu og ikke vente til du har sparet op til det hele.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

3 rater eller Sparxpres

Vi giver dig to muligheder for at afdrage dit kørekort:

  • Betal rentefrit dit kørekort i 3 rater. Det er de færreste, der har råd til at betale hele kørekortet på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betalingen skal foregå.
  • Afdrag rentefrit med Sparxpres. I samarbejde med Sparxpres kan vi tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om et lån med 0 kr. i udbetaling. Der er et mindre månedsgebyr på lånet, alt afhængig af dine ønsker til lånebeløb.
Kørekort på afbetaling nær Skovlunde