Kørekort på afbetaling nær Skovlunde

Det er en stor ting at tage kørekort, og vi ved, at det kan være svært at spare op til det. Derfor tilbyder vi afdragsordninger for vores kørekort i Skovlunde, Måløv, Herlev og Ballerup. Vi ønsker at sikre, at det er nemt og overkommeligt for dig at tage kørekort, så du kan komme ud på vejen så hurtigt som muligt!

Fleksible betalingsmuligheder

Som en af de få køreskoler i området tilbyder vi kørekort på afbetaling, hvor du som elev ikke behøver at betale hele beløbet for dit kørekort på én gang. Vi har skræddersyet en unik løsning, der er nem og billig. Med vores afdragsordning kan du betale for dit kørekort i rater, så det passer bedre til din økonomi. Det betyder, at du kan starte på kørekortet nu og ikke vente til du har sparet op til det hele.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Betal dit kørekort i 3 rater

Vi giver dig muligheden for at afdrage dit kørekort:

  • Betal rentefrit dit kørekort i 3 rater. Det er de færreste, der har råd til at betale hele kørekortet på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betalingen skal foregå.

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.