Kørekort på afbetaling i Måløv

Er du klar til at tage skridtet og tage dit kørekort? Selvom det er en stor milepæl, kan det også være en dyr affære. Heldigvis tilbyder vi i Måløv muligheden for at tage kørekortet på afbetaling, så du ikke behøver at vente på at spare op i flere måneder eller endda år.

Vi ved, at det kan være svært at finde de nødvendige midler til at tage kørekortet. Derfor ønsker vi at gøre det så nemt og overkommeligt som muligt for dig. Læs videre for at lære mere om, hvordan vores afdragsordninger kan hjælpe dig med at tage kørekortet nu

Få muligheden for at tage kørekortet i Måløv med vores rentefrie afdragsordning på 3 rater

Vi ved, ikke alle har mulighed for at betale hele kørekortet på en gang. Derfor tilbyder vi en fleksibel betalingsplan, hvor du kan betale for dit kørekort i 3 rater uden renter. Du bestemmer selv tempoet for betalingen, og du kun betaler for de lektioner, du tager. Det er en praktisk måde at tage kørekortet på, uden at det skal belaste din økonomi.”

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Sådan ansøger du om kørekort på afbetaling i Måløv

Så du har besluttet dig for at tage kørekortet på afbetaling – fedt! Men hvordan gør man egentlig det? Heldigvis er det nemt og hurtigt at ansøge om kørekort på afbetaling i Måløv. Følg disse trin:

  1. Kontakt Quick Trafikskole på Tlf:23 45 67 92
  2. Tal med din kørelærer om de tilgængelige afdragsordninger og vælg den, der passer bedst til din økonomi og betalingsplan.
  3. Tilmeld dig holdstart her på hjemmesiden og du er godt på vej til at tage kørekortet”

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.