fbpx
Køreskole Skovlunde2024-01-02T12:25:08+01:00

Køreskole nær Skovlunde

Du er klar til at sætte dig bag rattet. Vi er her for at hjælpe dig med at komme dertil.

Hos Quick Trafikskole tager vi os af alle dele af læringsprocessen – fra det øjeblik, du starter, til du har dit kørekort i hånden. Vores team består af erfarne kørelærere med 8 til 14 års erfaring!

Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig forberedt på dit kørekort og have det sjovt, mens du lærer. Derfor gør vi vores bedste for at give dig en god uddannelse og en god oplevelse!

Fleksibel og moderne køreskole Nær Skovlunde

Hos Quick Trafikskole ønsker vi at hjælpe dig med at få dit kørekort så hurtigt og nemt som muligt. Vi ved, at mange mennesker har en travl hverdag, og derfor tilbyder vi et lynkursus, så du hurtigt kommer igennem.

Hos Quick Trafikskole nær Skovlunde imødekommer vi dine behov ved at være fleksible og hjælpsomme under hele dit kursus. Vi får ofte elever fra Skovlunde, og her er erfaringerne rigtig gode. Vores kørelærere er altid fleksible, og har mulighed for at hente dig fra dit hjemme, din skole eller ved en station.

På Quick Trafikskole kan du gå til teoriundervisning i Ballerup, som ikke ligger langt fra Skovlunde. Vi tilbyder flere forskellige kurser med start hver måned. Du skal have plads til andre ting i din hverdag, derfor er vores undervisning på skolen tilpasset din hverdag. Hvis du har meget tid til at gennemføre dit kørekursus, så overvej vores lynkursus, så du hurtigt kommer igennem!

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Kørekort i Skovlunde, som du ønsker det

Du har fået øje på vores nye Porsche? Du har nemlig mulighed for at lære at køre bil i Skovlunde i den.

Hos Quick Trafikskole kan vi hjælpe dig med at få dit kørekort – uanset om det er til en manuel bil eller en automatbil. Hvis det er dit første kørekort, anbefaler vi vores lovpakke, som indeholder al den lovpligtige uddannelse, der kræves ifølge loven. Hvis du ikke har råd til at betale for hele pakken på én gang, skal du ikke være bekymret: Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, så du kan dele regningen op på flere afdrag.

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig! Vi har nemlig adgang til online teorilektioner såvel som personlige køretimer i hele Skovlunde og omegn.

Hvad koster kørekort i Skovlunde

Vi mener, at et bilkørekort skal være overkommeligt for alle. Vi tilbyder dig en pris, som vi mener er den bedste på markedet. Vi har fokus på din teori og dine køretimer samt dine behov og ønsker. For at finde ud af, hvor meget det vil koste dig at få dit kørekort, skal du finde ud af følgende:

– Prisen for lovpakken plus obligatoriske andre omkostninger og eventuelle gebyrer.

Vi ved, at det er svært at forstå de faktiske omkostninger, der er forbundet med et bilkørekort, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er lette at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere fokusere på at give dig en god oplevelse og sikre, at du bliver en god og sikker bilist, end at sammensætte den billigste lovpakke, der alligevel ender med ekstra køretimer og køreprøver.

For at beregne den faktiske pris på dit eller din søn/datter kørekort skal du derfor tage flere variabler i betragtning. Nogle af disse variabler kan være:

Pris på lovpakken
Ekstra obligatoriske udgifter
Sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du undersøge:
– Hvor høj beståelsesprocenten er ved de enkelte køreskoler
– Hvor mange års erfaring køreskolen har
– Anmeldelser på bl.a. Google, Facebook og Trustpilot.

Som en trafikskole nær Skovlunde har vi en klar holdning til hvad det betyder at have et kørekort. Når du sidder i førersædet og kører bil, så er du ansvarlig for dit samt andres liv. Se vores pris på lovpakken her.
En anbefaling herfra er at tage det med i overvejelserne når du vælger din køreskole.

Skovlunde køreskole FAQ

Hvad er timeprisen hos en køreskole i Skovlunde?2022-12-13T16:00:03+01:00

Timeprisen hos en køreskole i Herlev ligger typisk mellem 475 til 500 kr. pr lektion.

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top