Bilkørekort Herlev

Hvis du er på udkig efter et kørekort i Herlev, er Quick Trafikskole det rette sted for dig!

Vi har en høj beståelsesprocent, og vores instruktører er meget erfarne. Vi har et dejligt miljø, hvor du vil føle dig godt tilpas, mens du lærer at køre bil. Vi tilbyder også konkurrencedygtige priser, hvilket betyder, at vi kan give den bedste undervisning til en rimelig pris.

Vores køreskole har gjort deres bedste for at sikre, at alle deres priser er gennemsigtige, så du ved præcis, hvad det koster, når du tager dit kørekortkursus hos os. I vores prissektion kan du læse om lovpakker og ekstraomkostninger ved erhvervelse af kørekort til bil.

Når du tager dit kørekortforløb hos os, har vi altid dig i førersædet. Vi skræddersyr vores undervisning til dine individuelle behov, uanset om det er generhverv eller om du skal tage din køreprøve for første gang. Vi ved, at der er stor forskel på disse to situationer, og vi sørger for, at du får den bedst mulige uddannelse!

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Få dit bilkørekort hos Quick Trafikskole nær Herlev

Hvis ja, er vi her for at hjælpe dig. Som Trafikskole ved vi, at processen med at lære at køre bil kan være overvældende – både følelsesmæssigt og praktisk. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at skabe en positiv og afslappet atmosfære på vores køreskole, så du kan lære i dit eget tempo og føle dig sikker undervejs. Det gør vi bl.a. ved hjælp af god kommunikation mellem instruktører og elever, så du kan føle dig hørt og forstået.

Vi ved, at den mentale side af tingene kan være lige så vigtig som den praktiske, når det gælder om at få dit kørekort, så vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig gennem processen på den bedst mulige måde.

Hurtigt og nemt bilkørekort nær Herlev

Vores kørekortkursus omfatter 29 teorilektioner og 16 praktiske køretimer, der lægger fundamentet for din forståelse og øvelse i at køre bil. Dette omfatter læring om færdselsregler og gode manerer i trafikken. Inden du får lov til at køre på de danske veje, skal du også prøve at køre på en manøvrebane, hvor du lærer at håndtere bilen i forskellige situationer, såsom: koblingspunkt, acceleration, bremsning, bakning, parkering

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.