Køreskole Kørekort på afbetaling

Hey, klar til at tage det store skridt og få dit kørekort? Selvom det er en stor milepæl, kan det også være en dyr affære. Heldigvis tilbyder vores køreskole kørekort på afbetaling, så du kan tage kørekortet uden at skulle spare op i flere måneder eller endda år.

Vi ved, at det kan være svært at finde pengene til kørekortet, så vi ønsker at gøre det så nemt og overkommeligt som muligt for dig. Læs videre for at lære mere om, hvordan vores afdragsordninger kan hjælpe dig med at tage kørekortet nu.

Betal rentefrit dit kørekort i 3 rater med køreskolen

Vi ved, at ikke alle har mulighed for at betale hele prisen for kørekortet på én gang. Derfor har vi valgt at tilbyde en afdragsordning, så du kan betale for dit kørekort i 3 rater uden nogen form for rente. Du bestemmer selv tempoet for betalingen og du kun betaler for de lektioner du tager, så det bliver nemmere og ikke en formue. Det er en nem og overkommelig måde at få kørekortet på.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Afdrag rentefrit med Sparxpres via køreskolen

har du overvejet at tage kørekortet på afbetaling med hjælp fra Sparxpres? Det kan være en god mulighed for dig, hvis du har en beskeden økonomi eller ikke ønsker at bruge alle dine opsparede midler på ét kørekort. Vi samarbejder med Sparxpres og kan tilbyde en attraktiv, nem og hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån med mulighed for rentefri lån med 0 kr. i udbetaling. Der er et mindre månedsgebyr på lånet, alt efter dit lånebehov.

Vi vil gerne hjælpe dig med at tage kørekortet uanset din økonomiske situation. Ring til os eller tal med din kørelærer for at lære mere om dine muligheder for kørekort på afbetaling med Sparxpres. Husk at et kørekort kan ofte koste mere end 18.000 kr. inklusiv alle udgifter, og det er mange penge for de fleste unge, herunder studerende med få økonomiske ressourcer.

Sådan ansøger du om kørekort på afbetaling igennem køreskolen

Så du har besluttet dig for at tage kørekortet på afbetaling, men hvordan gør du det? Det er nemt og hurtigt at ansøge om kørekort på afbetaling. Følg disse trin:

  1. Kontakt Quick Trafikskole på Tlf: 23 45 67 92
  2. Tal med din kørelærer om de tilgængelige afdragsordninger og vælg den, der passer bedst til din økonomi og betalingsplan
  3. Tilmeld dig holdstart her på hjemmesiden
Køreskole Kørekort på afbetaling