fbpx
Generhvervelse af kørekort i Herlev2023-01-24T12:08:20+01:00

Generhvervelse af kørekort i Herlev

Fordele ved generhvervelse af kørekort i Herlev

Generhvervelse af kørekort i Herlev har mange fordele, både praktiske og økonomiske. For det første giver det dig friheden til at køre bil igen, hvilket kan gøre det nemmere at komme til og fra arbejde eller skole, besøge venner og familie og tage på ferie. Det kan også øge dit selvværd og selvtillid. Derudover kan generhvervelse af kørekort også hjælpe dig med at få et bedre job eller forbedre dine karrieremuligheder, da mange arbejdspladser kræver, at ansatte har et gyldigt kørekort.

Vores skole tilbyder generhvervelse af kørekort i Herlev, Måløv, Skovlunde og hele Københavnområdet. Vores pakke er skræddersyet til at imødekomme dine individuelle behov og giver dig mulighed for at tilpasse dit forløb efter din tidsplan. Vores erfarne instruktører vil arbejde sammen med dig for at sikre, at du er godt forberedt til din køreprøve og får det kørekort, du har brug for. Kontakt os i dag for at høre mere om vores generhvervelse af kørekort pakker og for at booke din første træningstime.

Trin-for-trin guide til generhvervelse af kørekort i Herlev

Trin 1: Tag kontakt til os for at undersøge dine muligheder for generhvervelse af kørekort. Sammenlign priser, kvalitet og erfaringer hos de forskellige køreskoler.

Trin 2: Bestem hvilken type kørekort du ønsker at generhverve (f.eks. bil, motorcykel, lastbil, etc.) og undersøg hvilke krav der gælder for denne type kørekort.

Trin 3: Tag en teoriprøve, hvis det er påkrævet. Dette er normalt et krav, hvis du er blevet frakendt kørekortet på grund af spirituskørsel.

Trin 4: Tag kørelektioner med en kørelærer. Dette er ikke et krav, men det kan hjælpe dig med at forbedre dine kørefærdigheder og øge din chance for at bestå den kommende køreprøve.

Trin 5: Bestå den kontrollerende køreprøve. Det er vigtigt at du forbereder dig godt til denne prøve, da det er denne prøve som afgør om du kan genopttage dit kørekort.

Trin 6: Modtag dit nye kørekort

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Generhvervelse af kørekort FAQ

Hvor lang tid har jeg til at generhverve mit kørekort?2022-12-13T15:46:42+01:00

En betinget frakendelse betyder, at du beholder dit kørekort, hvis du består en køreprøve inden for den fastsatte frist. Det varer normalt 6 måneder.

Hvor mange forsøg har jeg til generhvervelse af kørekort?2022-12-13T15:47:03+01:00

Du har kun to forsøg til hver prøve, hvis du vil beholde dit kørekort, herunder de kategorier, som dit kørekort var gyldigt til før frakendelsen.

Hvad koster generhvervelse af mit kørekort?2022-12-13T15:46:28+01:00

Generhvervelse af dit kørekort koster hos Quick Trafikskole 2549kr. Der skal aflægges både en teoriprøve og en praktisk prøve ved generhvervelse og kontrollerende prøve.

Hvor mange klip må jeg få efter generhvervelse?2022-12-13T15:47:37+01:00

Hvis du har fået dit første kørekort for mindre end tre år siden, vil du få kørselsforbud efter kun to klip inden for tre år.

Et kørselsforbud betyder, at du skal have særlige køretimer, før du kan tage en ny køreprøve. Særlige køretimer består af 8 lektioner teori og 8 lektioner praktisk kørsel.

Hvis du er over 18 år og er blevet dømt for to eller flere overtrædelser inden for de seneste tre år, vil dit kørekort blive inddraget i mindst seks måneder. Du skal derefter bestå en køreprøve, før det kan genindføres.

Kan jeg generhverve mit kørekort før tid?2022-12-13T15:47:18+01:00

Hvis du er blevet frakendt retten til at køre bil, kan det være en hård pille at sluge.

Men der er måder at komme tilbage bag rattet igen.

Genindførelse af et kørekort før udløbet af frakendelsesperioden kan kun under særlige omstændigheder godkendes af domstolene. Dette kan dog tidligst ske, når der er gået tre år af frakendelsesperioden.

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top