+1000 beståede elever

Kampagnetilbud: Spar 1720,- lige nu

Vi har erfarne kørelærere med mere end 12 års praktiske erfaring. Vi samler kun på glade elever og har en høj beståelsesprocent.

Vi har ikke den billigste pris på grundpakken. For dig handler det om at lære at køre sikkert i bil og blive færdig så hurtigt som muligt. Den laveste pris på grundpakken kan ende med mange ekstra lektioner og praktiske prøver som ikke bliver bestået. Brug din sunde fornuft og vælg en køreskole med gode anbefalinger.

Hos Quick Trafikskole ved vi hvordan du bedst lærer at køre bil, og hvordan du hurtigt kan føle dig sikker bag rettet. Du kan forvente at få en kørelærer, der skubber til dine grænser og samtidig giver en tryg og behagelig køreoplevelse.

Det skal være sjovt og lærerigt at køre bil, så nyd det så længe det varer. Ring og tale med os, eller brug kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage.

Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån her på hjemmesiden. Der er mulighed for at få et Rentefrit Lån med 0 kr. i udbetaling.

Der er et mindre månedsgebyr på lånet alt afhængig af dine ønsker til lånebeløb

Det er de færreste, der har råd til at betale hele kørekortet på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betaling foregår.
Ring til os eller spørge din kørelærer hvis du har spørgsmål.

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Vores kørelærere har mere end 10 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem processen om at få et kørekort.

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Se priser her

Få ledige pladser

Indtast dine kontaktoplysninger her, så kontakter vi dig vedrørende næste holdstart

Lær at køre bil i dag

Giv os et kald indenfor vores åbningstider og tal med en af vores kørelærere

Glade og tilfredse elever

Jeg fik anbefalet Quick Trafikskole

Jeg fik anbefalet Quick Trafikskole ApS gennem en veninde, som havde fortalt hvor professionelle og rare kørelærerne er.
Dette var præcis det jeg selv oplevede, da jeg tog mit kørekort hos dem.
De er super rare, afslappede og fokuserer meget på at gøre det så optimalt for dig som muligt.
Køretimerne er altid sjove og indholdsrige, og hvis man har tendens til at blive meget nervøs, så er de super gode til at skabe en afslappet stemning.
Selvom der er mange teoritimer, som der jo skal være, er de rigtig gode til at gøre det underholdende og så lærerigt som muligt.
Jeg bestod første gang både i teoriprøve og køreprøve og det havde jeg Mohammed at takke for.
Så ligesom min veninde gjorde for mig, vil jeg stærkt anbefale Quick Trafikskole til andre. 🙂

Signe Åstradsson

Rolig og forstående kørelærer

Rolig og forstående kørelærer, som sætter sig godt ind i hvad dit behov er. Venlig og sjov og får en til at føle sig tryg bag rattet! Vil klart anbefale det til andre!

Sabina G.

Min kørelærer Mohamed har været fantastisk

Han er virkelig dygtig, sjov og venlig! Bedste kørelærer derude. Vil du bestå din køreprøve, så kontakt Mohamed, så er du på rette spor!

Hamza Hussein

Skaber sikre bilister!

Quick er en fantastisk køreskole der på trods af Corona fik mig til at blive en rigtig fornuftig billist, der bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug, helt fejlfrit!

Jeppe Eriksen

Bestod i første forsøg

Rigtig god køreskole!
gode teorilektioner, dygtige kørelærere og fokus på eleverne og deres individuelle behov.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Kan klart anbefales.

Daniel hansen

Jeg kan anbefale Quicktrafikskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Quicktrafikskole. Mohammed som kørerlærer var en fornøjelse at køre med. Både tålmodig og gjorde et godt arbejde med at lærer fra sig.

Nicky

Jeg har haft en super god oplevelse af…

Jeg har haft en super god oplevelse af denne køreskole. Har fået hjælp og svar på mine spørgsmål samt god læring i køre timerne.
Kan godt anbefale denne køreskole.

Liana

God køreskole

Ole, som hjalp mig gjorde et surverent arbejde mht. til at skaffe en teoriprøve -og køreprøve.
bestod i første forsøg grundet dygtig køre/-teorilærer.
kan klart anbefaldes!

Oliver Bank
Tilmeld holdstart her