fbpx
Kørekort pris i Skovlunde2024-01-02T12:24:49+01:00

Kørekort pris i Skovlunde

Prisen for at få et kørekort varierer meget mellem køreskoler. Det kan være svært at afgøre den faktiske pris, da den afhænger både af den enkelte person og den køreskole/kørelærer, man vælger. At få et kørekort kræver, at man består både teoriprøven og den praktiske prøve.
Man skal som minimum købe den såkaldte lovpakke, når man starter på kørekortet. Lovpakken indeholder det, loven kræver som minimum af teori- og køreundervisning:
29 teorilektioner
4 lektioner på manøvrebane
16 almindelige kørelektioner på vejen med en kørelærer
4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane).
Men de færreste kan nøjes med minimumskravene fra lovpakken. De fleste elever har brug for ekstra kørelektioner for at være gode nok til at bestå køreprøven.
Ud over lovpakken, er der yderligere udgifter, man skal inkludere i sit budget:
Ekstra kørelektioner
En kørelektion samt leje af bil til praktisk prøve
Prøvegebyr til Færdselsstyrelsen
Administrationsgebyr
Førstehjælpskursus
Lægeerklæring

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Når du skal sammenligne prisen på et kørekort, skal du tage alle relevante omkostninger i betragtning og undersøge grundigt de tilgængelige priser i dit lokale område. Det er vigtigt at være opmærksom på, at en billigere pris på en lovpakke ikke nødvendigvis betyder, at du får en billig pris på dit kørekort. Desværre kan mange elever, der vælger den “billigste pris på kørekort”, opleve ringere kvalitet og længere ventetid mellem kørelektionerne.

Dette kan også føre til dårligere kommunikation med kørelæreren, og kan i sidste ende resultere i ekstra kørelektioner, længere tid til køreprøven og en større sandsynlighed for at dumpe prøven. På denne måde kan det at vælge den billigste pris ende med at koste mere i sidste ende. Dette viser, at det ofte gælder, at du får hvad du betaler for.

kørekortpriser Nær Skovlunde

Hos Quick Trafikskole i Skovlunde finder du ikke de billigste priser på markedet, men i stedet får du en god oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Vores kørelærere bliver ikke målt efter antallet af elever de har haft gennem deres køreskole, men i stedet fokuserer vi på at sikre at eleverne får en god oplevelse og lærer at køre bil efter deres eget tempo.

Vores hold i Skovlunde består typisk af 6 elever, hvilket giver plads til at alle eleverne kan deltage aktivt i undervisningen. Vi tror på, at man lærer bedst, når man har det sjovt, så vi sørger for, at undervisningen bliver en positiv oplevelse.

Hvis du har spørgsmål om vores kørekortpriser, er du altid velkommen til at ringe til os, og vi vil gerne give dig et ærligt og realistisk svar, som du kan bruge i dit budget.

Herunder kan du se vores kørekortpriser.

Kørekort pris FAQ

Hvordan udregner jeg kørekortprisen?2022-12-13T15:57:26+01:00

Prisen på en lovpakke hos en billig køreskole i f.eks. København kan ligge mellem 12 og 14000 kr. Du skal dog huske på, at der vil være ekstra obligatoriske udgifter, som du skal betale, hvis du skal gennemføre hele dit kørekortforløb. Du skal også være opmærksom på, at de fleste køreskoler fratrækker din rabat på lovpakken, som du har fået, hvis du vælger at skifte skole midt i dit forløb.

LOVPAKKE ALM. KØREKORT KAT. B

12329KR
 • Ubegrænset teori (Gælder i max 6 måneder)
 • 4 lektioner a 45 min. på manøvrebane
 • 4 lektioner a 45 min. på glatbane
 • 16 kørelektioner
 • Pris i alt: 15920,-
 • Spar 3620,- lige nu

ØVRIGE OMKOSTNINGER

 • Prøvegebyr til færdselsstyrelsen: 1170,-
 • Administrationsgebyr: 900,-
 • En kørelektion samt leje af bil til praktiske prøve: Fra 1500,-
 • Online evaluerende prøver: 400,-
 • Ansøgningsblanket: 50,-
 • Lægeerklæring: 400-500,-
 • Førstehjælpskursus hos Quick Trafikskole: 800,-
 • Evt. ekstra kørelektion (1 x 45min.): 475,-

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top