fbpx
Kørekort Ballerup2024-01-02T12:19:11+01:00

Kørekort Ballerup

Velkommen om bord hos Quick Trafikskole

Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort, Derfor lægger vi hos Quick Trafikskole vægt på det sociale, så du som elev føler dig godt tilpas under hele forløbet. Til teoriundervisningen sammensætter vi typisk eleverne i små hold, så de kan føle sig trygge til at deltage aktivt i undervisningen.

Vi har fokus på at give en professionel og grundig undervisning, derfor tilpasser vi den altid så den matcher eleverne behov. Det skaber samtidig en mere lærerig oplevelse, så du kommer ud som en tryg og sikker bilist.

Vores dygtige kørelærere har uddannede mere end 1000 dygtige bilister siden 2008, og har mere end 14 års erfaring. Vores speciale er undervisning til personbilkørsel (kat B), som vi tilbyder til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi ved at det ikke er nemt at vælge en køreskole, derfor tilbyder vi gratis introaftner, hvor du har mulighed for at se vores lokaler og møde kørelærerne. Til introaftnerne gennemgås hele kørekortforløbet, og samtidig får du også mulighed for at stille spørgsmål.

Hos Quick Trafikskole ved vi hvordan du bedst lærer at køre bil, og hvordan du hurtigt kan føle dig sikker bag rettet. Du kan forvente at få en kørelærer, der både tester dine grænser og samtidig giver en tryg og behagelig køreoplevelse.

Det er de færreste, der har råd til at betale hele lovpakken på en gang, derfor har vi skræddersyet et specielt tilbud, hvor du kan afdrage efter dit eget tempo. Du skal blot tale med din kørelærer om hvornår og hvordan betaling foregår.
Ring til os eller spørge din kørelærer hvis du har spørgsmål.

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Vores kørelærere har mere end 14 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem processen.

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Vores team

Teamet bag køreskolen i Ballerup består af rutinerede kørelærere med 8 til 14 års erfaring. Hos os bliver der taget hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekort i hånden.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold.

Vi samler på glade elever

Hos Quick Trafikskole gør vi vores bedste for at give god undervisning, men også en god oplevelse. Det er vigtigt, at du føler dig godt forberedt, men det skal også være sjovt at tage kørekort.

Fleksibel og moderne køreskole i Ballerup

Hos Quick Trafikskole kan du gå til teoriundervisning i Ballerup hvor vi tilbyder flere forskellige holdstart i løbet af hver måned. Du skal have plads til andre gøremål i din hverdag, så vores undervisning på skolen er tilpasset din hverdag. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje vores lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.
Vi hos Quick Trafikskole i Ballerup Køreskole vil imødekomme dine behov ved at være fleksible og behjælpelig under hele dit kørekortforløb.

Få det kørekort, du har brug for

Hos Quick Trafikskole kan du erhverve dig dit kørekort til bil – både med manuelt gear og nu også automatgear (Porsche), så du nemt kan betjene elbiler. Hvis det er første gang, du skal tage kørekort, skal du købe lovpakken, hvor du får al den lovpligtige undervisning. Har du ikke råd til at betale hele pakken på en gang, så har du mulighed for at dele din regning over flere omgange.
Har du mistet dit kørekort, og skal du til at generhverv den igen, så er der andre regler der gælder. Har du kun haft et kørekort indenfor de sidste tre år, så skal du have kørselsforbud-pakken. Uanset hvad du har brug for, så hjælper vi dig i Ballerup køreskole med adgang til online teoriundervisning samt køretimer.

Kørekort priser

Hos Ballerup Køreskole tilbyder vi dig en pris. Som vi mener er den bedste på markedet. Vores fokus er din teoriundervisning, køreundervisning, samt dine behov og ønsker. Skal du finde den bedste pris på markedet, så skal du finde ud af følgende: pris på lovpakken plus obligatoriske øvrige udgifter samt eventuelle omkostninger, hvis du ikke består første gang.
Vi ved det er svært at gennemskue de faktiske udgifter, der er forbundet med et kørekortforløb, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er nemme at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere have fokus på at give dig gode oplevelser, samt sikre at du bliver en god og sikker bilist, fremfor at sammensætte den billigste lovpakke, som alligevel ender med ekstra kørelektioner og køreprøver.
Skal du udregne den faktiske pris på dit eller din søn/datters kørekort, så skal du derfor have flere variabler med i ligningen. Nogle af variablerne kunne være:
Pris på lovpakken
Ekstra obligatoriske udgifter
Sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du undersøge:
– Hvor høj beståelsesprocenten er ved de enkelte køreskoler
– Hvor mange års erfaring køreskolen har
– Anmeldelser på bl.a. Google, Facebook og Trustpilot.

Som køreskole i Ballerup har vi hos Quick Trafikskole en klar holdning til hvad det betyder at have et kørekort. Når du sidder i førersædet og kører bil, så er du ansvarlig for dit samt andres liv. Se vores pris på lovpakken her.
En anbefaling herfra er at tage det med i overvejelserne når du vælger din køreskole i Ballerup.

Kørekort Ballerup FAQ

Hvor lang tid tager det mig at gennemføre et kørekort i Ballerup?2022-12-13T15:49:26+01:00

Et lynkørekort vare omkring 4-6 uger mens et almindeligt kørekort kan vare fra 3-6 måneder. Disse tidsintervaller er kun vejledende. Hvis du ønsker at vide hvor langt tid det vil tage nu, så skal du ringe til os.

Hvor foregår køreundervisning når jeg tager et kørekort i Ballerup?2022-12-13T15:54:49+01:00

Når du vælger os som din køreskole, så vil køreundervisning foregår i Ballerup og omegn, samt hele København. Kørelektionerne kan starte fra din bopæl, din skole, fra en station, eller fra vores køreskole.

Hvad er prisen på et kørekort i Ballerup?2022-12-13T15:55:11+01:00

Hos os finder du ikke de billigste annoncerede priser på markedet, for det tilbyder vi ikke. Her kan du i stedet få en god oplevelse, som du husker resten af livet. Når det er sagt, så ligger vores lovpakkepris på 13329 kr. Derudover har vi øvrige omkostninger som prøvegebyr til færdselsstyrelsen, førstehjælpskursus, samt andre. Du finder øvrige priser her: Det er vigtigt at pointere, at vi ikke har nogen skjulte gebyrer, og når du taler med en af vores kørelærere, så vil du få det fulde overblik over samtlige udgifter på dit kørekortforløb.

Hvem tilbyder lynkørekort i Ballerup?2022-12-13T15:55:48+01:00

De fleste køreskoler i Ballerup tilbyder et lynkørekortforløb. Der er dog forskel på køreskolerne samt priserne. Den hurtigste måde at finde den køreskole, der passer perfekt til dig er, at ringe til dem, så de kan besvare dine spørgsmål direkte.

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top