fbpx
Billig køreskole2024-01-02T12:50:01+01:00

Billig køreskole

Leder du efter det perfekte sted at tage dit kørekort, og bor du tæt på Ballerup? Så skal du vælge en god kørelærer hos Quick Trafikskole. Mange unge vælger at tage deres kørekort, når de fylder 18 år. Det er noget de fleste ser frem til, for pludselig er der en helt ny og stor verden derude, som nu kan udforskes i en bil.

Det kan være en vanskelig opgave at vælge en køreskole. Der er så mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvilken skole man skal vælge og hvorfor. Mange vælger en billig køreskole, som de ved, at en anden har brugt, eller som de er blevet anbefalet – og vi håber selvfølgelig, at det er derfor, du er landet lige her. Hvis ikke, kan vi komme i tanke om mange gode grunde til, at du bør vælge os. Hos Quick Trafikskole har vi masser af erfaring med at undervise folk i alle aldre. Vi tilbyder gode forhold under både teori og kørsel, og du vil blive tilknyttet den samme kørelærer hele vejen igennem.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Hvordan finder du en billig køreskole i Ballerup?

Når du skal til at tage dit kørekort, er prisen for de fleste den afgørende faktor. Er det et billigt kørekort? Eller er prisen bare for høj? Er det en pålidelig køreskole? Hos os på Quick Trafikskole kan du være sikker på, at du får et billigt kørekort, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Quick Trafikskole har eksisteret i mange år, og kørelærerne har mange års erfaring. Vores kørelærere er alle uddannede og har fra 8-14 års erfaring i branchen.

Vores køreskole ligger centralt placeret i Ballerup ved bydammen 1h, hvor du hurtigt kan komme til med offentlig transport. Selvom vores køreskole er billig, kan du forvente en moderne køreskole, der er opdateret med det nyeste inden for både undervisning og faciliteter. Er du på udkig efter en god og billig køreskole i Ballerup og omegn? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har nogle af de bedste priser på kørekort i området. Det behøver ikke at koste en formue at få lov at sætte sig bag en rat.

Priserne på kørekort i og omkring hovedstadsregionen er steget voldsomt i de seneste år. Vi fastholder dog vores attraktive priser, hvilket betyder, at du kan få et billigt kørekort, når du tager det hos os.

Vi fastholder vores status som en billig køreskole ved ikke at udstyre vores klasselokaler med biografsæder, og vi serverer heller ikke mad under kurset. Der skal uden tvivl være plads til køreskoler, der tilbyder dette, men hos os holder vi fokus på undervisningen. Og det er med til at sikre, at vi kan tilbyde dig et billigt kørekort.

Så hvis du vil have dit kørekort til en overkommelig pris – og uden at gå på kompromis med kvaliteten – så kom med til en af vores introaftener og få alle dine spørgsmål besvaret.

Billig køreskole priser med det fulde overblik

Vi forstår, at du ønsker at få dit kørekort så hurtigt som muligt, og vi ved, at det kan være svært at finde den bedste pris. Vi har været der! Derfor har vi skabt en enkel måde, hvorpå du kan se prisen på at få dit kørekort hos Quick Trafikskole.

Under fanen “priser” kan du se alle de omkostninger, der er forbundet med at få dit kørekort – herunder hvad der er inkluderet i vores lovpakke, og hvad der ikke er inkluderet. Og hvis du har spørgsmål om noget andet, skal du bare sige til – vi hjælper dig gerne!

Vi ved, at det er svært at forstå de faktiske omkostninger, der er forbundet med et kørekortkursus, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er lette at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere fokusere på at give dig en god oplevelse og sikre, at du bliver en god og sikker bilist, end at sammensætte den billigste lovpligtige pakke, der alligevel ender med ekstra køretimer og køreprøver.

Hvis du vil beregne den faktiske pris på dit eller din søn/datter kørekort, skal du derfor tage højde for flere variabler. Nogle af disse variabler kunne være:

  • Prisen på lovpakken
  • Yderligere obligatoriske omkostninger
  • sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du kontrollere:

– Her kan du tjekke, hvor høj den beståede procentdel er på de enkelte køreskoler

– Hvor mange års erfaring køreskolen har

– Anmeldelser på Google, Facebook, Trustpilot osv.

Billig køreskole FAQ

Hvordan finder jeg en billig køreskole?2022-12-13T15:43:41+01:00

En billig køreskole er IKKE nødvendigvis en køreskole med den billigste lovpakke. Du kan nemlig ikke vurdere skoler på baggrund af deres lovpakker, da indholdet er forskelligt. Du skal finde en køreskole med mange års erfaring, som er i stand til at lære dig at køre bil hurtigt og sikkert. Billig køreskole er med andre ord en kørelærer, der kan undervise dig i hvordan du hurtigt kan blive en sikker bilist. Vær dog opmærksom på, at lovpakken alene typisk ikke er nok for de fleste til at være klar til køreprøven.

Hvordan udregner jeg alle udgifter hos en billig køreskole?2022-12-13T15:44:11+01:00

Har du fundet en billig lovpakke, og ønsker at gå i detaljer med alle udgifter, så skal du læse det med småt. Hvad er obligatoriske udgifter forbundet med hele kørekortforløbet? Læs denne artikel og blive klogere her.

Kan det betale sig at vælge den billigste køreskole?2022-12-13T15:44:30+01:00

Når du vælger en billig køreskole, så skal du først og fremmest undersøge hvad du præcist har købt. Hvis du endnu ikke er startet hos en køreskole, så skal du være meget opmærksom på de ekstra udgifter, som er obligatoriske når man tager et kørekortforløb. De køreskoler der tilbyder en billig lovpakke, er ikke nødvendigvis de billigste tilbud du kan finde.

Hvad er prisen på lovpakken hos en billig køreskole?2022-12-13T15:44:43+01:00

Prisen på en lovpakke hos en billig køreskole i f.eks. København kan ligge mellem 12 og 14000 kr. Du skal dog huske på, at der vil være ekstra obligatoriske udgifter, som du skal betale, hvis du skal gennemføre hele dit kørekortforløb. Du skal også være opmærksom på, at de fleste køreskoler fratrækker din rabat på lovpakken, som du har fået, hvis du vælger at skifte skole midt i dit forløb.

Hvad siger vores elever?

Mille Bjørn Ohlsen


Super godt forløb hos Quick Trafikskole!

Har netop fået kørekort hos Quick Trafikskole. Super godt forløb! Teoriundervisningen hos Mohamed var fin at komme igennem og let forståelig. Også super god oplevelse med køretimer…

Ahmet Deniz Demirci


Rigtig mange tak for en god fornøjelse

Rigtig mange tak for en god fornøjelse. Det kan klar anbefales, at tage kørekortet her.

YG


Mohamed er en fantastisk kørelærer

Mohamed er en fantastisk kørelærer, og har virkelig nydt det her forløb sammen med ham. En fleksibel og høflig mand, som virkelig kan finde ud af sit arbejde. Kan klart anbefale denne køreskole.

franklin feyeh


Rigtig god køreskole

De Kørelærer Mohamed & Soroush har været meget hjælpsomme, venlige og tålmødige med mig og min mand. De støttede os hele vejen, indtil vi fik endelig vores dansk kørekort.
Tak for alt.
Cosette & Franklin

Kenn


De bedste anbefalinger

Vores søn har netop fået sit kørekort efter et helt igennem professionelt forløb hos Mohammed ved Quick Trafikskole i Ballerup.
Her bliver eleverne ført igennem forløbet med en klar plan og intet virker overladt til tilfældighederne.

Aya


Bedste køreskole

Bestod første køreprøve, da det er en virkelig god køreskole, hvor man kan mærke kørelærerens engagement i at man bliver en god bilist! Kan varmt anbefales

Andreas


Ballerups bedste køreskole

Jeg har efter lidt over 3 måneder fået mit kørekort igennem Quick. Alt har gået lige efter bogen, med gode kørelærer der bedømmer ens kørsel, og tager stilling til hvor i processen man er!

jaspreet Saggu


Bedste køreskole nogensinde😎

Kan helt klart anbefales herfra.
Bedste oplevelse hos Quick Trafikskole.
Gik fra en anden køreskole til denne, hvor det sp endte med jeg bestod.
En stor anbefaling herfra.

Go to Top