Ledige stillinger

Quicktrafikskole søger nye kørelærere

Vil du være i en køreskole, hvor der er fokus på trivsel, samarbejde, faglig sparring og hjælpsomme kolleger? Så er du måske vores nye kørelærer.

Vi har rivende travlt og søger derfor en fuldtids- og deltidsmedarbejder.

Vi tilbyder et job, hvor du bliver en del af et stærkt team i en engageret virksomhed. Vi lægger vægt på humor, en fri omgangstone, og vi hjælper hinanden og arbejder med frihed under ansvar.

Kontakt os gerne på telefon 23456792 eller info@quicktrafikskole.dk for at høre mere om stillingen.

Høj beståelsesprocent

Vi har en statistik som vi er meget stolte af hos Quick Trafikskole. Vores høje beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Tilmeld dig her

Mere end 10 års erfaring

Vores kørelærere har mere end 10 års erfaring, dette gør at du som elev kan være sikker på, at vi hurtigt og sikkert kan få dig igennem processen om at få et kørekort.

Kontakt os

Medlem af Dansk Kørelærer-Union

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Quick Trafikskole er som medlem af DKU også omfattet af et ankenævn og en Garantifond.
Dermed er du som elev sikret og har mulighed for at klage til Ankenævn for Køreundervisning, hvis du har været utilfreds med undervisningen eller har været udsat for dårlig behandling. Garantifonden sikrer at du får udbetalt erstatning, hvis du anker og får medhold.

Se holdoversigt