Ballerup køreskole

Vores team

Teamet bag køreskolen i Ballerup består af rutinerede kørelærere med 8 til 14 års erfaring. Hos os bliver der taget hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekort i hånden.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold.

Vi samler på glade elever

Hos Quick Trafikskole gør vi vores bedste for at give god undervisning, men også en god oplevelse. Det er vigtigt, at du føler dig godt forberedt, men det skal også være sjovt at tage kørekort.

Fleksibel og moderne køreskole i Ballerup

Hos Quick Trafikskole kan du gå til teoriundervisning i Ballerup hvor vi tilbyder flere forskellige holdstart i løbet af hver måned. Du skal have plads til andre gøremål i din hverdag, så vores undervisning på skolen er tilpasset din hverdag. Har du meget tid til at fuldføre dit kørekortforløb, så kan du overveje vores lynkursus, så du hurtigt kan komme igennem.
Vi hos Quick Trafikskole i Ballerup Køreskole vil imødekomme dine behov ved at være fleksible og behjælpelig under hele dit kørekortforløb.

Bliv kontaktet

En af vores kørelærere vil ringe dig op hurtigst muligt

Få det kørekort, du har brug for

Hos Quick Trafikskole kan du erhverve dig dit kørekort til bil – både med manuelt gear og nu også automatgear (Porsche), så du nemt kan betjene elbiler. Hvis det er første gang, du skal tage kørekort, skal du købe lovpakken, hvor du får al den lovpligtige undervisning. Har du ikke råd til at betale hele pakken på en gang, så har du mulighed for at dele din regning over flere omgange.
Har du mistet dit kørekort, og skal du til at generhverv den igen, så er der andre regler der gælder. Har du kun haft et kørekort indenfor de sidste tre år, så skal du have kørselsforbud-pakken. Uanset hvad du har brug for, så hjælper vi dig i Ballerup køreskole med adgang til online teoriundervisning samt køretimer.

Ballerup Køreskole priser

Hos Ballerup Køreskole tilbyder vi dig en pris. Som vi mener er den bedste på markedet. Vores fokus er din teoriundervisning, køreundervisning, samt dine behov og ønsker. Skal du finde den bedste pris på markedet, så skal du finde ud af følgende: pris på lovpakken plus obligatoriske øvrige udgifter samt eventuelle omkostninger, hvis du ikke består første gang.
Vi ved det er svært at gennemskue de faktiske udgifter, der er forbundet med et kørekortforløb, og derfor har vi forsøgt at forenkle priserne, så de er nemme at forstå. Hos Quick Trafikskole vil vi hellere have fokus på at give dig gode oplevelser, samt sikre at du bliver en god og sikker bilist, fremfor at sammensætte den billigste lovpakke, som alligevel ender med ekstra kørelektioner og køreprøver.
Skal du udregne den faktiske pris på dit eller din søn/datters kørekort, så skal du derfor have flere variabler med i ligningen. Nogle af variablerne kunne være:
Pris på lovpakken
Ekstra obligatoriske udgifter
Sandsynligheden for at bestå 1. forsøg: Her kan du undersøge:
– Hvor høj beståelsesprocenten er ved de enkelte køreskoler
– Hvor mange års erfaring køreskolen har
– Anmeldelser på bl.a. Google, Facebook og Trustpilot.

Som køreskole i Ballerup har vi hos Quick Trafikskole en klar holdning til hvad det betyder at have et kørekort. Når du sidder i førersædet og kører bil, så er du ansvarlig for dit samt andres liv. Se vores pris på lovpakken her.
En anbefaling herfra er at tage det med i overvejelserne når du vælger din køreskole i Ballerup.

Se nedenstående video for at høre anbefalinger fra rådet for sikker trafik.

Se nedenstående video for at blive klogere på, hvad du særligt skal være opmærksom på, når du sammenligner priser på lovpakken (kilde: rådet for sikker trafik)

Downloade denne tjekliste for at hjælpe dig med at sammenligne tilbud fra flere køreskoler her

Kørekortforløbet

Herunder kan du læse hvordan dit kørekortforløb typisk vil være, når du vælger os som din køreskole i Ballerup.

Den første aften møder du op fysiske og bliver introduceret til hele forløbet. I samme aften kan du allerede tilmelde dig hos os og få en tid til manøvrebane. Du kan herefter komme i gang med dine første teorilektioner.

Inden du skal køre for første gang i trafikken, får du 4 lektioner a 45 minutter på manøvrebane, hvor du skal køre bag rattet for første gang. Du bliver fortrolig med bl.a. bilen, (som du typisk kører med under hele dit forløb) koblingspunktet, gearskift og bremsning.

Hos Quick Trafikskole er undervisningen sammensat så der er et sammenhæng mellem teorilektionerne, og de praktiske kørelektioner. Dette betyder i bund og grund at den viden du lærer til teoriundervisning skal praktiseres ude på vejen.

Når du har gennemført 29 teorilektioner samt 14 kørelektioner, kan du gå op til en teoriprøve. Disse lektioner er minimumskravet af teori- og kørelektioner for at tage teoriprøve.

Når du har bestået teoriprøven, som også er ifølge de fleste elever den ”nemmeste prøve”, skal fokus være på den praktiske prøve. Du skal nu teste dine køreevner på glatbane som har en varighed af 4 lektioner af 45 minutter. Her skal du bl.a. lære hvordan du styrer bilen under svære forhold samt uforudsete hændelser i trafikken. Du skal f.eks. lære at øve dig i, hvordan du skal reagere hvis bilen skrider, eller hvordan du skal foretage en meget hård bremsning.

Nu er du nået så langt at du kan tilmelde dig en køreprøve. Her bliver dine evner testet af en sagkyndig, som vil vurdere om du er klar til at køre en bil ansvarligt. Tager du dit kørekortforløb hos os i Ballerup køreskole, så betyder det, at din kørelærer mener at du er klar køreprøven og har en god chance for at bestå 1. gang.

Inden køreprøven får du en kørelektion, som opvarmning til køreprøven. Prøvens varighed plejer at være mellem 25-45 minutter og består du, så får du udstedt et midlertidigt kørekort med det samme!

Det skal du gennemføre

Lær at køre bil i dag

Giv os et kald indenfor vores åbningstider og tal med en af vores kørelærere

Hvad siger vores elever?

Trustpilot anmeldelser

Skal det her være dig?

Tilmeld dig helt uforpligtende i dag