Køreskolen

Om køreskolen

Quick Trafikskole tilbyder kørekort til bil i Ballerup og omegn, generhvervelse af kørekortet og rutinetimer. Desuden har vi undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er et lovpligtigt kursus for førstegangserhvervelse af kørekortet. Quick Trafikskole er centralt beliggende i Ballerup i nærheden af Ballerup station.

Hos os bliver der tager hånd om alle dele af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter, til du står med dit kørekort i hånden.
Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen. Der lægges stor vægt på den personlige undervisning, og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold. Du lærer desuden at køre bil af erfarne og kompetente kørelærere som kan tilbyde et forløb hvor der fokuseres på sikkerhed og stabilitet i trafikken.

Medlem af Dansk Kørerlærer Union (DKU)

Vælg altid en køreskole som er medlem af DKU.
Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende.

Quick Trafikskole er som medlem af DKU også omfattet af et ankenævn og en Garantifond.
Dermed er du som elev sikret og har mulighed for at klage til Ankenævn for Køreundervisning, hvis du har været utilfreds med undervisningen eller har været udsat for dårlig behandling. Garantifonden sikrer at du får udbetalt erstatning, hvis du anker og får medhold.

Beståelsesprocent

Vi har en statistik som vi er meget stolt af hos Quick Trafikskole. Vores høj beståelsesprocent driver os så garanti og sikkerhed for et forløb hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov bliver en realitet.

Generhvervelse

Ved generhvervelse af kørekort skal du op til både en teoretisk og en praktisk prøve.
Hvis det er længere tid siden at kørekortet blev erhvervet kan det dog godt være vanskeligt at komme igennem teoriprøve uden undervisning, selvom der ikke er krav herom. Quick Trafikskole kan i den forbindelse tilbyde teoriundervisning og prøvegennemgang individuelt, eller på køreskolen. Til den praktiske prøve skal man køre i en skolevogn.
Ved betinget frakendelse af kørekortet er det ligeledes nødvendigt at pointere at man mister kortet hvis en prøve dumpes. Man får kørekortet igen når den praktiske prøve er bestået.
Det er vigtigt at du henvender dig i god tid før en eventuel frist udløber, så vi kan planlægge et undervisningsforløb som er individuelt tilpasset dig.

Læs mere her

Rutinetimer

Hvis det er noget tid siden du sidst har siddet i en bil og føler at du har brug for at få genopfrisket dine færdigheder bag rattet, kan det være en god idé med nogle rutinetimer.
Husk du altid er velkommen til at kontakte os, således at vi kan få planlagt et individuelt forløb som passer netop dig.

Læs mere her

adminKøreskolen